Curs Valencià en Alcoi

Cursos adaptats als programes de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, CIEACOVA i EOI, per a presentar-se als exàmens oficials, exàmens que són vàlids per oposicions, concursos i borses de treball.

Cursos adaptados a los programas de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, CIEACOVA i EOI para  presentarse a los exámenes oficiales, exámenes que son válidos para oposiciones, concursos y bolsas de trabajo.

 

Pròxim curs per a les Convocatòries:

Gener 2020 de totes les entitats (B2C1C2)

INFORMACIÓ SOBRE LES ENTITATS CERTIFICADES DE CONEIXEMENTS EN VALENCIÀ:

 


Junta Qualificadora de la convocatòria del 2019

Al DOCV (01/03/2019) es publicà la resolució per convocar les proves de certificació de la Junta Qualificadora.

Novetats 2019 * El procés de matriculació és totalment telemàtic. * Les persones matriculades a les proves de la JQCV s’examinaran de totes habilitats lingüístiques, d’aquesta manera desapareix el caràcter excloent de la prova Les dades de l’examen:

Prova de C1 (antic Valencià Mitjà) soles hi ha una convocatòria a juny (dividida en dos jornades)

* Primera part el 1 de juny de les àrees de Comprensió Escrita, d’Expressió Escrita i Àrea d’Expressió i Interacció Orals. * Segona part el 15 de juny Àrea d’Expressió Escrita.

Prova de C2 (Valencià Superior) soles hi ha una convocatòria i serà a novembre (dividida en dos jornades)

* Primera part el 26 d’ocubre de 2019 de les àrees de Comprensió Escrita, d’Expressió Escrita i Àrea d’Expressió i Interacció Orals. * Segona part el 16 de novembre de l’Àrea d’Expressió Escrita.

Prova de B1 una convocatòria el 8 de juny del 2019

Prova de B2 una convocatòria el 9 de novembre del 2019.

Termini de matriculació

 • A2, B1 i C1 i de llenguatges específics, i la matrícula estarà oberta des del 25 de març fins al 8 d’abril, ambdós inclosos.
 • El segon període, en què es faran les proves dels nivells B2 i C2, tindrà el període de matrícula obert des del 2 fins al 16 de setembre.

Més informació:

DOCV amb resolució Web Junta Qualificadora

 


CIEACOVA – Convocatòria de Gener 2020

Període d’inscripció: Comprés entre el dilluns 11 i el divendres 29 de novembre de 2019.

Pagament de les taxes Cada universitat determinarà les taxes pels drets d’examen i per l’expedició del certificat corresponent. Així mateix, cada universitat pot fixar els descomptes o les exempcions de pagament als col∙lectius que considere oportuns. CONVOCATÒRIA DE GENER 2020 – PROVA ORAL

 • B2 – 13 de Gener
 • C1 – 16 o 17 de Gener
 • C2 – 13 de Gener

El dia 15 de gener es publicarà la nota de la prova oral dels nivells A2, B2 i C2. El dia 21 de gener es publicarà la nota de la prova oral dels nivells B1, C1. CONVOCATÒRIA DE GENER 2020 – PROVA ESCRITA

 • B2 – 23 de Gener
 • C1 – 24 de Gener
 • C2 – 23 de Gener

A partir del dia 24 de febrer de 2020, cada universitat publica o comunica la nota global provisional. A partir d’aquesta publicació, s’obrin els terminis per a poder iniciar dos procediments: el procediment de revisió de la prova i el procediment de reclamació. Més info: Web CIEACOVA Els certificats de la CIEACOVA són equivalents als corresponents nivells de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. De fet, el text que apareix en cada certificat n’explicita el conveni: “Certificat regulat per la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA), expedit en el marc del conveni signat al desembre de 2008 i modificat al febrer de 2015”. La normativa que regula les equivalències dels certificats de la JQCV, que inclouen els de la CIEACOVA, es va publicar en l’Ordre 7/2017, de 2 de març de 2017. ORDRE 7/2017, de 2 de març de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es regulen els certificats oficials administratius de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, el personal examinador i l’homologació i la validació d’altres títols i certificats DOGV amb resolució


EOI

Obert període de matriculació pendent de publicació. IMPORTANT – si no ha estat mai matriculat o no ha fet mai cap prova com a alumne lliure en aquesta escola, haurà d’abonar l’apertura d’expedient + la matrícula corresponent.

 • Presentació de documentació a la secretaria del centre:
 • Publicació Llistat provisional:
 • Termini Al·legacions:
 •  Publicació Llistat definitiu:

– Tramitar telemàticament Tramitar amb certificat  Més info: Web EO

Crida’ns i t’ajudem a contestar els teus dubtes

96 552 05 469

 


Si necesitas más información, déjanos tus datos: Si necessites més informació, deixa’ns les teues dades: